Benvinguts a SendersFlix, al nostre blog trobaràs totes les rutes que anem fent!! E-mail: sendersflix@gmail.com

martes, 31 de diciembre de 2013

PUJADA A LA PUNTA DE L’HOME 2014És el nostre propòsit continuar amb la ja tradicional pujada a la Punta de l’Home (o Punta l’Home) el primer diumenge de l’any.
Aquest any, la ruta transita per l’antic camí dels Arensos, que unia Flix i Ascó, trenca per les Valletes i pujant per la Vall de Socarrats va a buscar la Serra dels Puntils, la petita serra que parteix els termes de Flix i Ascó.
Entra al terme d’Ascó pel vell camí de Flix a la Fatarella, i a l’alçada del Mas de les Monques (un dels llocs de reunió de l’ofensiva republicana a la Batalla de l’Ebre), comença a pujar la Serra de la Fatarella pel tram del camí recentment recuperat.
Un cop dalt, als Plans de Flix, girem a la dreta i per un ample camí (autopista ara...gràcies als aerogeneradors) arribarem la Punta de l’Home.
La baixada es fa per la carena de la Serra, una bona sendera que durant anys ha estat la via de pujada a la Punta de l’Home. Retornem a Flix per una altra bonica sendera ben coneguda pels caminadors flixancos, la del Tossal de Mont-redons.
 


  • Lloc de trobada i sortida: Al peu de la Freixa (Plaça de l’Esglesia - FLIX)
  • Hora de sortida: 7:00 h. (durada de la caminada 7-8 hores)
  • Inscripció gratuïta, al mateix punt i hora de sortida.
  • Trak i dades tècniques: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=586572
  • Organitza: Ajuntament de Flix i el Grup Senders Flix


No hay comentarios:

Publicar un comentario